Все музыканты // Кристиан Валечковски - Дискография

23 января 2011


Оглавление:
1. Кристиан Валечковски
2. Дискография



  • 1996 PITMEN: Vinyl-EP "Misfits"
  • 1997 PITMEN: CD "Listen To The Engine"
  • 1998 PITMEN: CD-Compilation "MADE IN ESSEN VIII"
  • 1998 PITMEN: CD-Compilation of the German Industrial Union "Ruckkopplung Sampler"
  • 1998 PITMEN: CD-Compilation "Gladbeck die vierte"
  • 1999 airim: CD "airim"
  • 1999 PITMEN: CD-Compilation "BANZAI! #4"
  • 1999 PITMEN: Vinyl Picture-EP "Fran Drescher"
  • 1999 airim: CD-Compilation "Cantara Magica"
  • 1999 PITMEN: CD-Compilation "IT CAME FROM HELL"
  • 2000 airim: CD-Compilation "Miroque V"
  • 2001 airim: CD-Compilation "Mystica Antiqua II"
  • 2001 PITMEN: Vinyl-LP "Welcome To The Show"
  • 2001 PITMEN: CD "Welcome To The Show"
  • 2001 PITMEN: Vinyl-EP "Jingle Bells"
  • 2002 airim: CD "nil na la"
  • 2002 PITMEN: CD-Compilation "IT CAME FROM HELL IV"
  • 2002 airim: CD-Compilation "Medieval & Romantic 1"
  • 2003 airim: CD-Compilation "Zu Hofe des Mittelalters Vol. 1"
  • 2006 Wet Your Whistle: CD "Wet Your Whistle"
  • 2006 Wet Your Whistle: CD-Compilation "acoustic-live Vol. 2"
  • 2006 airim: CD-Compilation "acoustic-live Vol. 2"


Просмотров: 8061


<<< Иверия (ВИА)